Műveletek

Brazil függőágyak

A Fuggoagy.info wikiből

A brazil függőágyak általában nagyok, strapabíróak és rendkívül kényelmesek. Talán ennek köszönhető, hogy a legnépszerűbbek közé tartoznak a világon. Nem számít, hogy házon belül, vagy azon kívül kívánjuk használni, egészen biztos, hogy úgy fogunk benne aludni, akárcsak egy újszülött baba. Ezek a függőágyak nagyon csekély karbantartást igényelnek. Az igen jó minőségű anyag, amiből készülnek, lehetővé teszik a hosszú távú használatot.

brazil függőágy

A brazil függőágyak minden esetben 100% pamutból készülnek,és általában kézzel szövik őket. A finom de sűrű szövési technika nagyon ellenállóvá és erőssé teszi anyagát, valamint alkalmassá ezáltal,mind a hűvösebb, mind pedig melegebb időjárási körülmények közötti használatra. Más textil függőágyakkal összehasonlítva sokkal jobb anyaguk szellőzése.

brazil függőágy

Finom szövési technikájának köszönhetően, a levegő könnyedén áramlik a szálak között, jobb szellőzést biztosítva ezzel. A brazil függőágyakon nincs fa merevítő, ennek oka főként a brazilok függőágyban való fekvési szokásaiban keresendő. Átlósan fekszenek, így jobban ki tudják feszíteni a függőágyat és nagyobb felületen fekhetnek. A brazil függőágyakat tervezésük is megkülönbözteti őket társaiktól, mintázatuk igen sokféle lehet, színük sokszor élénk és nem ritkán rojttal díszítettek.

brazil függőágy


brazil függőágy


brazil függőágy


brazil függőágy


brazil függőágy