Műveletek

Nicaraguai függőágyak

A Fuggoagy.info wikiből

A nicaraguai függőágyak szépségükkel és dekoratív, egyedi tervezésükkel már első látásra is magával ragadóak. Aprólékos kidolgozásuk miatt luxus függőágyaknak is nevezik őket. Az eredeti nicaraguai függőágyak pamut kötelekből készülnek és duplán szövik a szálakat, hogy az egyszerre több embert is biztonságosan elbírjon. A nicaraguai függőágyak szélén egy ún. kontúr található, a jobb tartás érdekében.

nicaraguai függőágy

A szövők minden alkalommal hozzájárulnak saját közép amerikai stílusú díszítésükkel az egyes függőágyak mintájához. Rendkívül díszesek, a motívumokat nagyban meghatározza készítőjének származása, hiszen a motívumok területenként is eltérőek. Gyakran különböző rojtokkal, bojtokkal is díszítik őket, ettől válnak azok egyedivé és utánozhatatlanná. Megjelenésük nagyon kifinomult és elegáns. Általában élénk színeket használnak.

nicaraguai függőágy

A nicaraguai függőágyak mind beltéri mind pedig kültéri használatban is megállják a helyüket. Sokan például a hátsó kertben függesztik fel, ahol egy-egy buli alkalmával akár vendégek is alhatnak. Kétségtelenül az egyik leginkább kidolgozott függőágy típus, egyedi megjelenéséről megannyi hozzáértő kéz gondoskodik. Bárhová is függesszük fel, bizonyosan különlegessé varázsolja környezetét.

nicaraguai függőágy