Műveletek

Többszemélyes mexikói függőágyak

A Fuggoagy.info wikiből

Aranyszabály: Minél nagyobb a függőágya, annál nagyon lesz a komfortja. Az XL méretű függőágyak a legnagyobb méretű függőágyak közé tartoznak. Igazi családi függőágy, komfortérzete páratlan. Hogy miért?

mexikói függőágy

A válasz nagyon egyszerű. Speciális szövési technikájának köszönhetően akár 3 méter szélesre kiszélesíthető. Szövése nagyon sűrű, így belefekve egy homogén felületnek érezhetjük. Ezzel egyidőben megtartja azt a tulajdonságát, hogy az összeszőtt szálak könnyen felveszik testünk formáját, jobb a súlyeloszlás így belefekve olyan érzésünk lesz, mintha egyszerűen lebegnénk.

mexikói függőágy

Ha tervei szerint mexikói függőágyát gyakran fogja megosztani másokkal, akkor Önnek ez a modell lenne a tökéletes választás. A többszemélyes függőágyak szélessége jóval nagyobb, anyaguk sűrűbben szőtt, így alapvetően homogén érzést ad, amikor belefekszünk. Nagyon erős és ellenálló, ezzel a típusú függőággyal nem lehet nagyon tévedni.

többszemélyes függőágy

Az egy adott területre eső szálak mennyiségének száma jóval magasabb, mint az egyszemélyes függőágyak esetében. Éppen a sűrű szövés következtében biztosított egyszerre akár több ember kényelme is. Azok számára lehet hasznos, akik az esetek nagy részében nem egyedül, hanem családtagokkal, barátokkal vagy párjukkal együtt szeretnék élvezni a függőágy adta kényelem nem mindennapi érzését.